Advertisement

Φωτια Σταματα - «Έφυγε» ο Διοικητής των Καταδρομέων που ξεκίνησαν από την ... / Σύμφωνα με τον δήμαρχο έχει εκκενωθεί ο οικισμός «γαλήνη» και η φωτιά κινείται προς διόνυσο, ενώ απηύθυνε έκκληση για περισσότερα εναέρια μέσα και επίγειες δυνάμεις.

Φωτια Σταματα - «Έφυγε» ο Διοικητής των Καταδρομέων που ξεκίνησαν από την ... / Σύμφωνα με τον δήμαρχο έχει εκκενωθεί ο οικισμός «γαλήνη» και η φωτιά κινείται προς διόνυσο, ενώ απηύθυνε έκκληση για περισσότερα εναέρια μέσα και επίγειες δυνάμεις.. Δασική έκταση ανάμεσα στη σταμάτα και τη ροδόπολη αττικής καίει, αυτή την ώρα, φωτιά που ξέσπασε κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Σύμφωνα με την πυροσβεστική κατακαίει δασική έκταση. Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 12.00 σε δασική έκταση στη σταμάτα αττικής. H διασκέδαση στο μπαρ κατέληξε σε καταγγελία για βιασμό. Αυτή την ώρα το πύρινο μέτωπο έχει μεταφερθεί από την σταμάτα προς τη ροδόπολη και το διόνυσο.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη με τις φλόγες, ωστόσο οι. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη σταμάτα αττικής νωρίς το μεσημέρι. Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 12.00 σε δασική έκταση στη σταμάτα αττικής. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη σταμάτα αττικής νωρίς το μεσημέρι της τρίτης 27 ιουλίου. Μαρτυρίες «φωτιά» για τις συμμορίες ανηλίκων μετά τον.

ΈΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Ανεξέλεγκτη πυρκαγιά στην Ροδόπολη Αττικής ...
ΈΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Ανεξέλεγκτη πυρκαγιά στην Ροδόπολη Αττικής ... from hubnews.gr
Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική από νωρίς το μεσημέρι της τρίτης εξαιτίας της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε στη σταμάτα αττικής. Μαίνεται η φωτιά στη σταμάτα αττικής, που ξέσπασε περίπου στις 12 το μεσημέρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να ενισχύονται συνεχώς. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή σταμάτα στην αττική, με τις φλόγες μάλιστα να απειλούν σπίτια. Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 12.00 σε δασική έκταση στη σταμάτα αττικής. H διασκέδαση στο μπαρ κατέληξε σε καταγγελία για βιασμό. Δύσκολη η κατάσταση σύμφωνα με τον δήμαρχο. Αυτή την ώρα το πύρινο μέτωπο έχει μεταφερθεί από την σταμάτα προς τη ροδόπολη και το διόνυσο. Δραματική είναι η κατάσταση στη σταμάτα, καθώς η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τρίτης (27/07)…

Δεν προέκυψε εμπλοκή των τεσσάρων προσαχθέντων.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο έχει εκκενωθεί ο οικισμός «γαλήνη» και η φωτιά κινείται προς διόνυσο, ενώ απηύθυνε έκκληση για περισσότερα εναέρια μέσα και επίγειες δυνάμεις. Μαίνεται η φωτιά στη σταμάτα αττικής, που ξέσπασε περίπου στις 12 το μεσημέρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να ενισχύονται συνεχώς. Η φωτιά μαίνεται κοντά σε σπίτια και έχουν κινητοποιηθεί ισχυρές δυνάμεις για την κατάσβεσή της. Μήνυμα του «112» να εκκενωθούν σπίτια στην περιοχή. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 43 πυροσβέστες. Σύμφωνα με τον δήμαρχο διονύσου γιάννη καλαφατέλη. Πυρκαγιά εν υπαίθρω στην σταμάτα αττικής. Δασική έκταση ανάμεσα στη σταμάτα και τη ροδόπολη αττικής καίει, αυτή την ώρα, φωτιά που ξέσπασε κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή σταμάτα στην αττική, με τις φλόγες μάλιστα να απειλούν σπίτια. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή σταμάτα στην αττική, με τις φλόγες μάλιστα να απειλούν σπίτια. Πολύ κοντά στα σπίτια μαίνεται η φωτιά στη σταματά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τρίτης. Η φωτιά είναι προς την δική μας την πλευρά και έχει φτάσει στη λεωφ. Έχουν κινητοποιηθεί επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα.

Δασική έκταση ανάμεσα στη σταμάτα και τη ροδόπολη αττικής καίει, αυτή την ώρα, φωτιά που ξέσπασε κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι μεγάλη, και ήδη εκκενώνεται ο οικισμός γαλήνη. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην περιοχή σταμάτα στην αττική. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη σταμάτα αττικής νωρίς το μεσημέρι. Πολύ κοντά στα σπίτια μαίνεται η φωτιά στη σταματά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τρίτης.

Εκκενώθηκε ο οικισμός «Γαλήνη» στη Σταμάτα, καίγονται ...
Εκκενώθηκε ο οικισμός «Γαλήνη» στη Σταμάτα, καίγονται ... from politisonline.com
Μαρτυρίες «φωτιά» για τις συμμορίες ανηλίκων μετά τον. Δασική έκταση ανάμεσα στη σταμάτα και τη ροδόπολη αττικής καίει, αυτή την ώρα, φωτιά που ξέσπασε κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι μεγάλη, και ήδη εκκενώνεται ο οικισμός γαλήνη. Η φωτιά μαίνεται κοντά σε σπίτια και έχουν κινητοποιηθεί ισχυρές δυνάμεις για την κατάσβεσή της. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει κοντά σε κατοικίες. Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 12.00 σε δασική έκταση στη σταμάτα αττικής. Πυρκαγιά εν υπαίθρω στην σταμάτα αττικής. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή σταμάτα στην αττική, με τις φλόγες μάλιστα να απειλούν σπίτια.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά μαίνεται κοντά σε σπίτια και έχουν κινητοποιηθεί ισχυρές δυνάμεις για την κατάσβεσή της.

Δύσκολη η κατάσταση σύμφωνα με τον δήμαρχο. Η φωτιά μαίνεται κοντά σε σπίτια και έχουν κινητοποιηθεί ισχυρές δυνάμεις για την κατάσβεσή της. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή σταμάτα στην αττική, με τις φλόγες μάλιστα να απειλούν σπίτια. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία λόγω φωτιάς που ξέσπασε το πρωί της δευτέρας στη σταμάτα αττικής. H διασκέδαση στο μπαρ κατέληξε σε καταγγελία για βιασμό. Δραματική είναι η κατάσταση στη σταμάτα, καθώς η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τρίτης (27/07)… Πολύ κοντά στα σπίτια μαίνεται η φωτιά στη σταματά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τρίτης. Σύμφωνα με τον δήμαρχο διονύσου γιάννη καλαφατέλη. Φωτιά εκδηλώθηκε πριν από λίγο, σε δασική έκταση στη σταμάτα αττικής, κοντά σε κατοικίες, σύμφωνα με την πυροσβεστική. Κάποια σπίτια έχουν παραδοθεί στη φωτιά, ενώ έχουν καεί και αυτοκίνητα στην περιοχή που έχει εκδηλωθεί η. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 43 πυροσβέστες. Δασική έκταση ανάμεσα στη σταμάτα και τη ροδόπολη αττικής καίει, αυτή την ώρα, φωτιά που ξέσπασε κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι μεγάλη, και ήδη εκκενώνεται ο οικισμός γαλήνη.

Έχουν κινητοποιηθεί επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Πολύ κοντά στα σπίτια μαίνεται η φωτιά στη σταματά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τρίτης. Η φωτιά μαίνεται κοντά σε σπίτια και έχουν κινητοποιηθεί ισχυρές δυνάμεις για την κατάσβεσή της. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή σταμάτα στην αττική, με τις φλόγες μάλιστα να απειλούν σπίτια. Σύμφωνα με την πυροσβεστική κατακαίει δασική έκταση.

ΤΩΡΑ... ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ... ΤΗΝ ...
ΤΩΡΑ... ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ... ΤΗΝ ... from 3.bp.blogspot.com
Για την προστασία των πολιτών. Η μάχη με τις φλόγες συνεχίζεται. Στην προσαγωγή ενός υπόπτου για τη φωτιά που ξέσπασε στη σταμάτα και στη συνέχεια επεκτάθηκε σε ροδόπολη και διόνυσο, έχει προχωρήσει η αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 43 πυροσβέστες. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη σταμάτα αττικής νωρίς το μεσημέρι της τρίτης 27 ιουλίου. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή σταμάτα στην αττική, με τις φλόγες μάλιστα να απειλούν σπίτια. Κάποια σπίτια έχουν παραδοθεί στη φωτιά, ενώ έχουν καεί και αυτοκίνητα στην περιοχή που έχει εκδηλωθεί η. Μήνυμα του «112» να εκκενωθούν σπίτια στην περιοχή.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη σταμάτα αττικής νωρίς το μεσημέρι.

Επί τόπου έχουν σπεύσει επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Δασική έκταση ανάμεσα στη σταμάτα και τη ροδόπολη αττικής καίει, αυτή την ώρα, φωτιά που ξέσπασε κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Δύσκολη η κατάσταση σύμφωνα με τον δήμαρχο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει κοντά σε κατοικίες. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή σταμάτα στην αττική, με τις φλόγες μάλιστα να απειλούν σπίτια. Η φωτιά καίει δασική έκταση μεταξύ σταμάτας και ροδόπολης. Κάποια σπίτια έχουν παραδοθεί στη φωτιά, ενώ έχουν καεί και αυτοκίνητα στην περιοχή που έχει εκδηλωθεί η. Σύμφωνα με την πυροσβεστική κατακαίει δασική έκταση. Φωτια σταμάτα αττικής πυρκαγιά πυροσβεστική. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στη σταματά αττικής, ενώ οι φλόγες βρίσκονται πολύ κοντά σε σπίτια. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη με τις φλόγες, ωστόσο οι. Δασική έκταση ανάμεσα στη σταμάτα και τη ροδόπολη αττικής καίει, αυτή την ώρα, φωτιά που ξέσπασε κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι μεγάλη, και ήδη εκκενώνεται ο οικισμός γαλήνη.

Posting Komentar

0 Komentar